Fundraising

Står du med et projekt, hvor du har brug for at skaffe midler til det? Og er fondsverdenen helt ny og uoverskuelig for dig? Så kan jeg hjælpe.

Jeg sætter mig først grundigt ind i jeres projekt og vurderer så, hvilke fonde det vil være muligt at søge. Det betyder, at jeg udarbejder en fondsstrategi til jer, som det første. Derefter går vi igang med de konkrete ansøgninger til fondene. 

Jeg har stor erfaring og succes med at søge midler hjem for landsbyer, borgerforeninger og mindre virksomheder i landdistrikterne, som har forskellige udviklingsprojekter igang. Jeg har for eksempel udarbejdet en hel del FLAG/LAG-ansøgninger. Under “Cases” her på min hjemmeside kan du læse om nogle af de projekter, jeg har søgt midler hjem til.

Mange spørger, hvordan honorering foregår i forbindelse med fundraising. Jeg arbejder på den måde, at jeg først giver et fast tilbud på selve fondsstrategien, som I betaler, når jeg går igang med opgaven. Når vi har fondsstrategien aftaler vi, hvilke ansøgninger, vi starter med, og så giver jeg et tilbud på den del af opgaven. Også her betaler I, når jeg går igang med opgaven. (Mange tror, at man kan søge midler hjem til selve fundraisingopgaven, men det kan man stort set ikke, så I skal have midlerne til dette på forhånd).

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer med at skaffe midler til jeres projekt: jl@jeanettelund.dk eller 21697331.

Tilbage til “Jeg tilbyder”