Om Jeanette Lund Kommunikation

Jeanette Lund Kommunikation brænder for at skabe udvikling i landdistrikterne. Det gør jeg ved at hjælpe dig med at få din ide eller projekt til at blive en succes

Det der driver mig, er at se mennesker, lokalsamfund og foreninger udvikle sig.

De kunder, jeg typisk samarbejder med, er civilsamfundets frivillige ildsjæle i for eksempel borgerforeninger og lokalråd, der vil skabe udvikling lokalt eller fremsynede kommuner der vil noget på landdistriktsområdet.

Jeg har været soloselvstændig og rådgiver siden 2009, er specialist i udvikling af lokalsamfund og kender alt til udfordringerne i landdistrikterne i Danmark.

Jeg er en stærk projektudvikler og projektleder. Derfor hjælper jeg med at sætte udviklingsprojekter på skinner, faciliterer processer, udarbejder strategier og prospekter, rådgiver om markedsføring, fundraiser og holder kurser og oplæg.

Mine spidskompetencer er koncentreret om udvikling af landdistrikter og lokalsamfund, bosætning, turisme, lokale fødevarer, grøn omstilling, oplevelsesøkonomi, forretningsudvikling og markedsføring.

 

Lad os få en snak

Værdier

Jeanette Lund Kommunikation bygger på tre værdier

Se Cases

 

“Det er mennesker,

der forandrer verden”

Hvem er jeg?

Jeg har været selvstændig rådgiver siden 2009. Mine spidskompetencer er koncentreret om udvikling af landdistrikter og lokalsamfund, bosætning, turisme, lokale fødevarer, grøn omstilling, oplevelsesøkonomi, forretningsudvikling og markedsføring.

Jeanette Lund

Jeanette Lund

Indehaver
Om Jeanette

Om Jeanette

Jeg har en ‘Master i oplevelsesøkonomi og ledelse’ og er oprindeligt uddannet journalist. Kommunikation og formidling er derfor mit ståsted, hvorfra jeg ser verden, og jeg tror på, at mange udfordringer kan løses med god og effektiv kommunikation.
Jeg er som person udviklingsorienteret og ser altid muligheder fremfor begrænsninger. Min passion er at skabe udvikling for mine kunder – uanset om det er en borgerforening, en kommune eller en mindre virksomhed, som har nye udviklingsprojekter på vej.
Min base er i det nordvestjyske, og jeg arbejder i hele landet.

Uddannelse:

  • Master i Oplevelsesledelse i Yderområder, RUC, 2013
  • HA enkeltfag i forandringsledelse, 2003
  • Journalist, Danmarks Journalisthøjskole, 1998

Arbejde:

  • 2009 Åbner Jeanette Lund Kommunikation
  • 2006-2009 Kommunikationsmedarbejder i Thisted Kommune
  • 2000-2006 Kommunikationsmedarbejder og projektleder i Miljø & Teknik, Viborg Amt samt Ledelsessekretariatet
  • 1998-2000 Kommunikationsmedarbejder Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF)

Foreningsaktiv: Spejder i ti år, tidl. landsformand for Landsforeningen Natur og Ungdom, tidl. medlem af Danmarks Naturfredningsforenings forretningsudvalg, tidligere aktiv i Junior Chamber Thisted og i Journalistforbundets lokale kreds 5 i Midt- og Vestjylland.
Nu arbejdende formand i Struer Erhvervsforening.

Jeg er opvokset på den jyske hede ved Ikast og er midtjyde af sind. Siden 2003 har jeg boet i det nordvestjyske, først på Mors – hvor jeg havde kontor i Thisted i ti år – og nu i Struer, hvor jeg har kontor i Businesspark Struer.

Jeg har tre dejlige sønner; Valdemar, Asbjørn og Malthe. Jeg er gift med John og er beriget med tre bonusbørn; Thomas, Sarah og Daniel.

Vision og værdier

Vision: At gøre en forskel ved at udvikle den egn, jeg agerer i, sætte projekter i søen og skabe udvikling for mine kunder.
Mission: At udvikle og synliggøre nye initiativer og projekter i landdistrikterne.
Værdier: Passion, handlekraft og perspektiv.

Samarbejdspartnere

Jeg har et stort netværk og sammensætter for hvert projekt det team, der løser opgaven bedst. Jeg arbejder blandt andet sammen med professionelle arkitekter, grafikere, fotografer, filmfotografer, web-folk mv. når der er behov for det. Det betyder, at jeg kan løse hele opgaven for dig – fra start til slut, og du behøver ikke bekymre dig om processen.

Kontakt mig

Er man ikke i udvikling, er man i afvikling