Projektudvikling

Ude i landdistrikterne skabes et hav af projekter – store som små. Nogle mere succesfulde end andre.

En måde at sikre succesen på, er at tage projektudviklingen seriøs. Jeg arbejder altid med at teste og kvalitetsikre ideen allerførst. Hvis den holder, skal ideen beskrives detaljeret i en projektbeskrivelse

En projektbeskrivelse sikrer, at projektet er gennemtænkt og gennemarbejdet, inden I går i gang. Processen betyder, at I er nødt til at snakke sammen og blive enige – ofte viser det sig nemlig, at er man fire personer, så har man fire forskellige forestillinger om det projekt, man vil i gang med.

Når I skal have beskrevet projektet, sikrer det enighed – og et ejerskab, fordi alle bliver involveret og projektet bliver diskuteret igennem.

Til sidst står I med et dokument, som I er enige om. Og det kan bruges til rigtig meget. For eksempel kan I bruge projektbeskrivelsen til at komme i dialog med samarbejdspartnere og interessenter. I kan også bruge dokumentet, hvis I skal søge midler til projektet.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe jeres projektidé videre: jl@jeanettelund.dk eller 21 69 73 31.

Tilbage til “Jeg tilbyder”